Tuesday, 26 April 2011

ha, saya memang nak cakap tentang awak!

iye. awakla.
saya tertanya-tanya, awak wujudke? sebabnya asyik tengok kat hit counter ada je orang yang datang blog ni. dari pelbagai tempat pulak tu. dalam dan luar negara. tapi logik jelah, sebab network akhawat memang luas. cuma, kadang2 tu tak berapa nak percaya. sebabnya tiada respon sangat daripada orang yang lalu-lalang. ke memang kena tipu dengan hit counter tu? hihi..saya je yang perasan ramai baca tulisan saya kot? dulu ade widget chatbox. tapi lepas kena hijack, saya dah buang terus..
kesimpulannya? komen la sikit ek? hehe..macam desperate je? haha..takdelah, nak tau jugak kot-kot tulisan saya sebenarnya tak bagus pun..hhehe..atau memberi impak negatif pulak ke? salah faham ke?

anyway, saya baru je tukar gambar kat header tu, yang tajuk tu. one of my best photo!! tapi tak puas hati betul. saiz tak kena. siapa pandai adjust? saya pun dah lama tak tangkap gambar sejak kamera rosak ni. jadi tak banyak pilihan pun untuk letak gambar tu. mungkin perlu edit saiz gambar kot.biar panjang sikit.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails