Monday, 16 March 2009

menjawab tag cik fieqa

sudah tiba masanya saya jawab soalan tag cik safiqa binti safar..hehe..
maaf ye fieqa, kak ai dah lama sgt jawab soalan tag ni. dah sebulan kot??hehe..tapi tak di pos sbb..merasakan time tu tak sesuai utk kak ai mengepostnya di sini..but alas, here it is! (big smile):

soalan2 nye adalah seperti di bawah..

1. Anda rase anda HOT?
Hot as if in neraka??? Haha..i know wut u mean, but saya tak kisah saya hot ke cold..hehe

2. Upload gambar kegemaran anda.
Saya suka tangkap gambar, jadi banyak sangat gambar kegemaran..tapi ni salah satunyelah



3. Kenapa anda suka gambar ini?
because i took it myself. tangkap gambar ni kat taman orkid..ditakdirkan Allah, ternampak satu view yg sangat indah untuk ditangkap gambar..walaupun ia hanya bunga yg gugur di atas rumput, berhampiran batu2 tu. sygnye, sy dah hilang original gambarnya. yg ni tak sharp n format kecil..

4. Bila kali terakhir makan pizza?
Lupalah..mungkin kat rumah. Somebody bought pizza, and I just ate it. Yup, last year..hujung hujung tahun..my sister n her husband belanja.

5. Lagu terakhir yang anda dengar?
Berjalan, melihat, mentafsir..by nowseeheart

6. Apa yang sedang anda buat selain dari buat tag ni?
Dgar mp3 dan cuba menyiapkan tesis

7. Selain nama anda sendiri, apakah lagi nama yang anda suka orang panggil anda?
Semua nama panggilan saya lah kot?
Tapi alangkah bestnya if dapat gelaran macam para sahabat dulu..al-farouq ke.. heehe..gelaran yang baik2 n mencerminkan peribadi lah kan??

8. Tag lagi 5 orang:
alamak, tak suke main tag tag neh..sape eh?? Baeklah, kite bagi kat bloggers yg penah komen blog saye..
Korang takyah kot jwb soalan no1..takde maknenye..
1. arifah
2.qilah rafhanah..ker si fieqa dah suh awak jawab tag neh??
3.kd
4.hanna
5.along nazirah

9. Siapa no 1?
My sister in tarbiyah..doc to be..semangat dia neh!

10. Siapakah orang nombor 2?
adekkku yang sangat hebat bertaekwondo! Hrp dia boleh jadi sehebat ummu atikah

11. Orang nombor 3 ada hubungan dengan sesiapa?
ade! Ade hubungan dengan semua sisters yg berukhuwwah dgn dia..hehe..of course ada hubungan dgn Allah

12. Bagaimana pulak dengan orang nombor 4?
one of my lovely adikkks from intec :))

13. Kata sesuatu berkenaan dengan orang nombor 5.
they say we are twins..in terms of looks je lah kot? Dia sangat all-rounder..sayang along!

1 comment:

kuchinque said...

oh, saya dah terkena tag!
ehe.

I never know that you took that picture. I have a copy of that ..
^___^

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails